Στα πλαίσια της συλλογικότητας του Auto Club North η new djs’ team προσφέρει την παρακάτω σαν ΕΙΔΙΚΟ πακέτο προσφοράς προς όλα τα μέλη του forum (ή φιλικά/συγγενικά του πρόσωπα)

Το πακέτο περιλαμβάνει πλήρη Μουσική/Ηχητική/Οπτικοακουστική κάλυψη Γαμήλιας Δεξίωσης.
Αναλυτικά:

-Επαγγελματίας Wedding Dj
-Ηχητική κάλυψη έως 500ατόμων (πίστα και περιφεριακά)
-Φωτισμός πίστας με κεφαλές, Led, μηχανή καπνού και φωτιστή
-Μεταφορά/Εγκατάσταση (εντός νομού Θεσ/νίκης)

Αρχικό κόστος: 880€ (+ΦΠΑ)
Κόστος προς μέλη AutoClubNorth: 490€ (+ΦΠΑ)

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε στο 2311211903 και αναφέρετε την προσφορά προς το AutoClubNorth! Κατόπιν επικοινωνίας θα κανονίσουμε ραντεβού με το ενδιαφερόμενο ζευγάρι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κάλυψη της εκδήλωσής του!

 
 
 
 
 
Από το 2004, είμαστε εδώ για εσάς!

Η new djs’ team, αναλαμβάνοντας κοινωνικές εκδηλώσεις από το 2004 και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της Μουσικής, Ηχητικής και Οπτικοακουστικής Κάλυψης, εξελίσσει τις δυνατότητές της με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών με τελικό αποδέκτη όλους εσάς!

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της γαμήλιας δεξίωσης, είναι η μουσική επένδυση. Αναλαμβάνουμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο Dj, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και διαμορφώνουμε μαζί το μουσικό περιεχόμενο ύστερα από συνάντηση στον επαγγελματικό μας χώρο ή/και οπουδήποτε αλλού.

Στη new djs’ team διαθέτουμε ιδιόκτητο τον απαραίτητο εξοπλισμό κι ετσι μπορούμε να καλύψουμε στο έπακρο την εκδήλωσή σας πάντα ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.



♪ Παντρεύεστε; Βαπτίζετε; Γιορτάζετε;
Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Εμείς είμαστε έδω για να σας προσφέρουμε τον καλύτερο συνδιασμό ποιότητας-τιμής στο κομμάτι της μουσικής, ηχητικής και οπτικοακουστικής κάλυψης και γενικότερα στη διοργάνωση οποιασδήποτε κοινωνικής σας εκδήλωσης.

Εμπειρία, συνέπεια και οργάνωση είναι τα κύρια συστατικά που δημιουργούν ένα μείγμα που θα συμβάλει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς και τους καλεσμέσους σας. Από ένα απλό παιδικό party γενεθλίων μέχρι και την μεγαλύτερη και σημαντικότερη μέρα της ζωής σας, όπως ο γάμος σας ή η βάπτιση του μικρού σας ήρωα, η new djs’ team σας προσφέρει πλήρως επαγγελματική κάλυψη από έμπειρους Djs ή/και ορχήστρες και τον αρτιότερο και πλέον αξιόπιστο εξοπλισμό.

Εγγύηση του επαγγελματισμού μας αποτελούν οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας και φυσικά οι άριστες συνεργασίες με πολυάριθμες αίθουσες και κτήματα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.


♪ Γιατί εμάς; Γιατί να επιλέξετε τη new djs’ team;

Εμπιστευτείτε μας για μια επιτυχημένη και οργανωμένη κοινωνική εκδήλωση.
Αντικείμενο μας είναι η διασκέδαση με οποιοδήποτε τρόπο, πάντα με τις καλύτερες συνθήκες και υπηρεσίες και φυσικά με πολύ ευνοϊκούς οικονομικούς όρους και προσφορές.
Σας διαβεβαιώνουμε πως οποιαδήποτε απαίτησή σας είναι συζητήσιμη και σε καμία περίπτωση απορριπτέα πριν εξεταστεί και αξιολογηθεί.
Η κύρια δύναμη της εξέλιξής μας είστε εσείς με οτιδήποτε χρειάζεται για να πετύχετε ένα άριστο αποτέλεσμα στις πιό ξεχωριστές στιγμές σας, τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας!


♪ Dj στο Γάμο μου; Ναί! Φυσικά!

Η μουσική σε συνδιασμό με τον ήχο και τον φωτισμό σε μία εκδήλωση τέτοιου μεγέθους και σημασίας είναι το Α και το Ω, για ένα αξιοπρεπές και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, συνοδευόμενο πάντα και από όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες όπως η τροφοδοσία, η διακόσμηση, η φωτογραφία, το βίντεο κ.ά.

O Dj στο γάμο σας παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάρκεια της εκδήλωσης και φυσικά στην διασκέδαση των καλεσμένων σας. Αυτός είναι που θα ανεβάσει τον κόσμο στην πίστα με τα τραγούδια του, που θα τον ξεκουράσει αν χρειαστεί, θα δώσει το έναυσμα για κάτι ακόμη πιο ανεβαστικό και γενικότερα θα ελέγχει στο έπακρο τη διάθεση του κοινού του.

Φροντίστε να κάνετε κράτηση σχετικά νωρίς για να πετύχετε κάποιον που έχει την εμπειρία και την οργάνωση για να σταθεί αντάξιος σε μιά τόσο σημαντική και αγχωτική θέση.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.newdjsteam.gr

Αλλαγή

 
new djs’ team
event management | dj services | sound & lights | pro dj shop | rental equipment | service

Πέτρος Α. Μάλαμας, Αλ. Παπαναστασίου 74, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311-211903, κιν: 6997145811, e-mail: info@newdjsteam.gr, web: www.newdjsteam.gr