Αυτή η ομάδα έχει σαν σκοπό της τα μέλη που την απαρτίζουν να περνάει καλά, να γνωρίζουν ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλα γι’ αυτό το άψυχο σώμα που λέγεται αυτοκίνητο.

Μέχρι εκεί.

Η τρέλα να σταματάει εκεί που λέμε ότι γουστάρουμε αυτό που έχει τέσσερις ρόδες. (ε και κάποια θηρία με 6). Είναι λογικό ο καθένας μας να γουστάρει και κάποιο όχημα διαφορετικής εταιρίας (αλλιώς οι υπόλοιπες θα είχαν κλείσει) και δεχόμαστε αυτή την τρέλα ΑΛΛΑ…. δεν δεχόμαστε την αντιπάθεια προς οποιαδήποτε άλλη.

Δημιουργήσαμε μια ομάδα που της αρέσει να ακολουθεί τα αγωνιστικά δρώμενα, που γουστάρει να κάνει εκδρομές παρέα με άλλους τρελαμένους, που γουστάρει να πίνει καφέδες και να παίζει στις πίστες. Είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε ιδέα και ανοιχτή στο να δεχτεί άτομα που έχουν όρεξη να βοηθήσουν να πραγματοποιηθούν όλα όσα έχει ο καθένας στο μυαλό του. Δεν υπάρχει καμία ιεραρχία στην ομάδα. Όλοι μαζί ήμαστε ένα.

Οι διαχειριστές αυτής της ομάδας από μόνοι μας θα ήμασταν ένα τίποτα χωρίς την δική σας συμμετοχή. Θα είμαστε όμως εκεί, για να επέμβουμε αν μια κατάσταση πάει να παρεκτραπεί και να χαλάσει το όμορφο κλίμα αυτής της παρέας.

ΌΛΟΙ μαζί είμαστε το AUTO CLUB NORTH.  

Έχουμε, πιστεύω, αρκετές ιδέες και είμαστε εδώ για να ακούσουμε ακόμα περισσότερες. Μην διστάζετε να πείτε την γνώμη σας, είτε αυτή είναι θετική, είτε αρνητική. Μην διστάζετε να μας πείτε αν θέλετε να βοηθήσετε και κουβαλάτε την ίδια τρέλα με εμάς. Χρειαζόμαστε, από την άλλη, την κατανόηση σας διότι όλοι είμαστε εργαζόμενοι και κάποιοι έχουμε και οικογένειες και μικρά παιδιά. Όσος χρόνος περισσεύει, πηγαίνει σε αυτό που αγαπάμε.

Το κλαμπ δεν έχει κανένα όφελος, πέρα από το να κάνει τα πάντα για να μαζέψει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, ο οποίος θα έχει την ίδια τρέλα και νοοτροπία με εμάς. Θέλει ποιότητα και όχι ποσότητα. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσουμε όλοι είτε οικονομικά (με τις εκπτώσεις που ζητάμε από τα μαγαζιά) είτε με το να έχει μια δύναμη ώστε να ζητήσει πράγματα για το κοινό μας συμφέρον. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Μόνοι μας τίποτα. Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, ακόμα και με παρόμοιες ομάδες ατόμων, αρκεί να έχουν τον ίδιο σκοπό με εμάς.

Εύχομαι όλοι μαζί να απολαμβάνετε την παρέα μας και όλοι μαζί να πετύχουμε όλα αυτά που θέλαμε πάντα. Πάμε μαζί για δημιουργήσουμε μια ομάδα χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς παρωπίδες, αλλά με μια απλή αγάπη προς αυτό που λέγεται αυτοκίνητο. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε οποιαδήποτε πρόταση σας, γνώμη ή ιδέα για αυτή την ομάδα.

Η διαχειριστική ομάδα του Auto Club North.