Σχετικά με την φιλανθρωπική κίνηση του Club μας.

Μιλήσαμε με 2 ιδρύματα στη Θεσσαλονίκη.
Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας – Θεσσαλονίκη και το
Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Και τα δύο θα μας στείλουν μια λίστα με τρόφιμα και γενικά με τις ανάγκες που έχουν. Αν μαζευτούν αρκετά τρόφιμα σκεφτήκαμε να τα μοιράσουμε και στα δύο ιδρύματα. Διαφορετικά θα το δούμε όλοι μαζί και θα αποφασίσουμε σε πιο απο τα δύο θα πάμε.

Έτσι απο σήμερα και μέχρι την ημέρα του καφέ που θα κανονιστεί μέσα στη βδομάδα 19-23/12 θα μαζέψουμε τα τρόφιμα και αν θέλετε μπορούμε και την ημέρα του καφέ να πάμε και όλοι μαζί να τα παραδώσουμε και να συνεχίσουμε με καφεδάκι. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να δώσει κάτι αλλά προβληματίζετε πως θα τα δώσει η δεν προλαβαίνει να πάει να ψωνίσει μπορεί να μιλήσει με κάποιο απο τα παιδιά της διαχείρισης και να περάσουμε να τα πάρουμε εμείς ή αν θέλει και κάποιος να δώσει λεφτά και να πάμε να τα ψωνίσουμε εμείς. Να τονίσω οτι πρέπει να είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας και απορρυπαντικά .

Δεν υπάρχει κάποιο ελάχιστο σε συμμετοχή. Ότι πραγματικά μπορεί ο καθένας μας. Και ένα πακέτο μακαρόνια μπορεί να προσφέρει φαγητό σε μια οικογένεια και σε μικρά παιδιά.
Έτσι πάμε δυνατά με ένα και μοναδικό σκοπό να τους χαρίσουμε όσα περισσότερα χαμόγελα μπορούμε και να τους ενισχύσουμε έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο τους.
Παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε, όλοι μαζί η παρέα του Auto Club North ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Άτομα διαχείρισης που μπορείτε να μιλήσετε για παραλαβή.

Gatzes Dimitris – Κεντρική Θεσσαλονίκη – (Συκιές ,Νεάπολη,Κάστρα ,Κέντρο, 40 εκκλησιές κ.τ.λ)
Apostolos Avgerinakis – Ανατολική Θεσσαλονίκη – (Ικεα , Careffour , Καλαμαριά , κ.τ.λ)
Χρήστος Κλάρκσον Δυτική Θεσσαλονίκη – (Σταυρούπολη , Αμπελόκηπους, Εύοσμος, Κορδελιό κ.τ.λ)
Θοδωρος Μπαλιος Σέρρες
Dim Bize – Σέρρες
Thanos Apostolidis – Αλεξανδρούπολη