Το 2020 είναι μια δύσκολη και παράξενη χρονιά, είχαμε κάνει θεσμό κάθε τέλος του χρόνου να διοργανώνουμε την φιλανθρωπική εκδήλωση με το χριστουγεννιάτικο μας δέντρο όμως φέτος δεν θα μπορέσουμε. Ο αυτοσκοπός όμως της εκδήλωσης παραμένει να βοηθάμε κέντρα και παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο έχει ζητήσει την βοήθεια όλων γιατί περνάει δύσκολες στιγμές και εμείς θα είμαστε κοντά του να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων. Όποιος θέλει μπορεί να δωρίσει ένα χρηματικό ποσό απευθείας στους λογαριασμού του χωριού. Εμείς όπως πάντα θα μαζέψουμε αγαθά ώστε να τα πάμε εκεί.

Όποιος μπορεί και θέλει να μπει ως σημείο συγκέντρωσης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να μπει στην λίστα.

Έχουμε 3 σημεία συγκέντρωσης αγαθών. Ξεκινάμε και μαζεύουμε από αύριο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.

Την Παρασκευή θα τα βάλουμε όλα σε ένα φορτηγάκι και θα τα πάμε στο παιδικό χωριό.

Όποιος θέλει να έρθει είναι ευπρόσδεκτος. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να φέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας είτε καθαριστικά και ότι άλλο θέλετε από την λίστα που υπάρχει και όχι πράγματα ψυγείου γιατί δεν υπάρχει τρόπος σωστής αποθήκευσης για τόσες ημέρες. Παραθέτουμε τους αριθμούς τραπέζης, και την λίστα με τα αγαθά που έχουν ανάγκη.

Τα 3 σημεία συγκέντρωσης είναι:

1) Γιώργος Αλμπάνης – Φανοποιείο Λαγκαδά 236 με Πόντου 2 γωνία 6972219045 – 2315 525387

2) Γκατζές Δημήτρης – Λογιστήριο Μιχαήλ Καραολή 1 – Συκιές 6972142662

3) GO KART Center – Αλέξανδρος Εμπορικό πάρκο florida 1 – IKEA Πυλαία 6932222810

Στα 2 πρώτα πριν πάτε τα πράγματα καλύτερα να πάρετε ένα τηλέφωνο πρώτα για να σιγουρευτείτε ότι είναι εκεί κάποιος, στο Go Kart Center πρέπει να τηλεφωνήσετε πριν πάτε για να έρθει ο Αλέξανδρος εκεί.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, ξέρουμε ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα στηρίξουν την προσπάθεια όπως πάντα. Να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε για άλλη μια φορά τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας ιδικά αυτές τις μέρες!