Το Auto Club North σε συνεργασία με τα Ford Performance, Psa Group και Yaris North Club, οργανώνει μια μεγάλη και σύνθετη εκδήλωση την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Θέλουμε να δείξουμε το καλό και κοινωνικό μας πρόσωπο για άλλη μια φορά και να βοηθήσουμε το ορφανοτροφείο θηλέων Μέλισσα. Θα προσπαθήσουμε να συνδράμουμε όσο το δυνατόν πιο δυναμικά στο έργο τους, οργανώνοντας μια κίνηση αγάπης, με την δωρεά κάποιων αγαθών που τα έχουν άμεση ανάγκη για την συνέχιση των καθημερινών αναγκών τους. (Λίστα με τα προϊόντα που χρειάζονται, υπάρχει παρακάτω, κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπευθύνους του Βρεφοκομείου).
http://www.stegimelissa.gr

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή 29/12//2019 στις 16:00 στο στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά για να μαζέψουμε όλα τα αγαθά που θέλετε να προσφέρετε και να βιντεοσκοπήσουμε – φωτογραφίσουμε τα οχήματα μας σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουμε το περσινό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως αυτό στο παρακάτω βίντεο , δημιουργώντας το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό δεντρό πανελλαδικά.
https://www.youtube.com/watch?v=B5maylHGaDM

Θα ακολουθήσει καφεδάκι στο Serata για όσους θελήσουν

Παρακαλώ προσπαθήστε να τηρήσετε την ώρα για να προλάβουμε το λιγοστό φως της ημέρας ώστε να στηθούμε και να καταφέρουμε να στολίσουμε το δέντρο
Μην το χάσετε λοιπόν. Σας περιμένουμε όλους.

Στρατοπεδο Κοδρα:
Χάρτης : http://prntscr.com/ejzlzk
Οδηγίες : https://goo.gl/maps/hhMmFjcGeCk

Δείτε την εκδήλωση στο Facebook